Home

Concertkoor KOV heeft een nieuwe website. En een nieuw logo. Daarmee hebben we een uitstraling die meer bij de tijd is en meer nog dan voorheen het plezier uitstraalt dat hoort bij het samen muziek maken. Een nieuwe site: alsof we na corona schoon en fris uit bad zijn gestapt en nieuwe kleren hebben aangetrokken. Klaar voor een nieuwe dag. Concertkoor KOV is wakker als altijd.

We denken dat we een aansprekende vorm hebben gevonden voor onze trouwe volgers en voor nieuwe bezoekers die om nieuwsgierig zijn naar wat we te bieden hebben.

Goede muziek is voor en van alle tijden, maar de wijze waarop het onder de aandacht wordt gebracht, moet zich zo nu en dan aanpassen aan de tijd.

Neem een kijkje bij de verschillende onderdelen van deze site en weet dat de inhoud gaandeweg zal groeien. Voor nu hebben we uiteraard net als andere koren nog weinig concrete activiteit te melden, of het moet zijn dat we in het voorjaar een concert willen geven met werken van Mendelssohn, de te vroeg gestorven koning van de mooie melodie├źn. Zodra we daarover meer informatie hebben melden we ons.

Commentaar op de site, suggesties? Mail naar info@concertkoorkov.nl

Concertkoor KOV (2017)
Concertkoor KOV (2017)